Terug


· Horeca ·

Het leveren van een totaalpakket aan diensten binnen de horeca betekent in de praktijk, dat wij, in binnen- en buitenland, zowel portiersdiensten als andere services leveren. Om efficiŽntie en professionaliteit te waarborgen heeft Security 4 You de beschikking over diverse moderne communicatiemiddelen zoals GSM's en speciale portofoons. Bij het gebruik van deze middelen wordt altijd discreet te werk gegaan.

In de horeca is de portier uw visitekaartje, hij is belast met het beleid aan de deur van uw horecagelegenheid. Het is dan ook van grootste belang dat een portier altijd correct handelt en altijd vriendelijk en beleefd is tegen uw gasten, kortom, dat hij ten alle tijde een goede indruk achterlaat.

In geval van calamiteiten moet u er op kunnen vertrouwen dat de portier in staat is de situatie op een efficiŽnte en discrete manier op te lossen. Wij vragen van onze medewerkers dit te doen zonder dat andere aanwezigen daar hinder van ondervinden. Security 4 You hecht dus grote waarde aan professionele scholing en ruime werkervaring.

Middels trainingen en speciale technieken zullen onze portiers ook op correcte wijze ongewenste gasten buiten de deur weten te houden.

In samenwerking met u zal van te voren een beveiligingsplan worden samengesteld waarbij alle facetten van onze werkwijze duidelijk aan bod zullen komen.

Zie ook beveiliging Evenementen en Objecten